MY.GAMES Content Creator Program hakkında

MY.GAMES İçerik Üreticisi Programı, Conqueror's Blade ve Donation Alerts ekiplerinin desteğiyle video üreticilerinin, yayıncıların ve sosyal medya influencer'larının ödül kazanması ve kanallarını büyütmesi için bir fırsattır!

MY.GAMES Hakkında:

MY.GAMES, ofisleri Amsterdam (NL) ve San Jose'de (ABD) bulunan, Kuzey Amerika ve Avrupa'da yoğunlaşan küresel bir çevrimiçi hizmet platformudur. MY.GAMES olarak, çalışanlarımıza ilham veren, izleyici kitlesi oluşturan ve oyuncularımızı her gün eğlendiren devasa projeler yaratma amacı güdüyoruz. Sıkı çalışma ve bağlılıkla, herkesin tek bir oyun tutkusunda birleşmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Telif Hakkı © 2019 MY.GAMES. Daha fazla bilgi için MY.GAMES sitesini ziyaret edin.

Booming Tech Hakkında:

Booming Tech, birinci sınıf AAA oyunları yaratmayı hedefleyen bir oyun geliştirme stüdyosudur. Kendi motoru CHAOS'u yaratan Booming Games stüdyosu, kendi yenilikçi şirket içi araçlarından bir oyun imparatorluğu kurdu. CHAOS'tan çıkan ilk oyun olan Conqueror's Blade, askeri tarihi eşsiz bir biçimde yansıtmayı ve en etkileyici ortaçağ savaş deneyimini sunmayı amaçlayan epik bir aksiyon ve savaş oyunudur. Daha fazla bilgi için boomingtech.com sitesini ziyaret edin.