DONATION ALERTS & MY.GAMES MARKET

Dowiedz się jak łatwo możesz zdobyć przychód w programie twórców!

Donations Alerts i MY.GAMES Market to kluczowe elementy dla programu twórców MY.GAMES. Dzięki tym systemom możemy podzielić się przychodem z naszymi twórcami!

MY.GAMES MARKET

Market to sklep online, gdzie przedmioty premium z gier MY.GAMES są pod jednym wirtualnym dachem. Osoby, które dołączyły do programu twórców, mogą skorzystać z podziału przychodu, dzięki pakietom związanym z podziałem przychodu, poprzez Market

Story image

Przychód ze sprzedaży tych pakietów jest współdzielony z członkami programu twórców MY.GAMES.

Donation Alerts

Donation Alerts powstało dla pasjonatów, którzy dzielą się stworzoną przez nich treścią. Usługa daje streamerom (graczom, blogerom, celebrytom, osobom publicznym i wielu innym) z całego świata narzędzia niezbędne do rozwoju ich kanałów. Widgety, ankiety, czaty wieloosobowe i wiele innych systemów zostało zaprojektowanych tak, żeby dostarczać więcej wyrazistych interakcji ze swoimi odbiorcami. Oprócz tych elementów, usługa wspiera też wszystkie globalne platformy streamingowe, takie jak Twitch, YouTube, Facebook, Smashcast i DailyMotion.

Donation Alerts jest też wszechstronnym narzędziem dla oglądających, aby wspierali ulubionych streamerów na różne sposoby. Zawiera dogodny i wielofunkcyjny portfel wewnętrzny, gdzie można wypłacić pieniądze lub wymienić fundusze na inną walutę – tradycyjną lub bitcoin – za pomocą kart kredytowych, PayPala (codzienne przelewy automatyczne), systemów WebMoney i Sofort. Karty bankowe zostaną dodane później.

Story image

Twórcy, którzy korzystają z podziału przychodu w programie twórców MY.GAMES, stosują Donation Alerts do zarządzania i wypłacania zarobkami zdobytymi w trakcie programu.

​Gdy dołączysz do programu twórców MY.GAMES, pracownicy przekażą ci szczegóły dotyczące korzystania z podziału przychodu w programie twórców i wyjaśnią jak odebrać swój przychód!

Podział przychodu

W MY.GAMES Market pakiety związane z podziałem przychodu w programie twórców są widoczne dla każdego, ale mogą je kupić tylko te osoby, które wprowadzą jedno z poprawnych „tajemniczych haseł”. Każde hasło jest wyjątkowe i związane z konkretnym twórcą, który został wprowadzony ręcznie do systemu przez zespół MY.GAMES.

​Jeśli osoba dołączy do programu twórców i korzysta z podziału przychodu, otrzyma w tym celu tajemnicze hasło przekazane przez zespół MY.GAMES. Twórca może później ujawnić swoje tajemnicze hasło oglądającym. Zakupy z użyciem tego hasła, które będą wykonane, zostaną zaliczone do puli przychodu, jaką otrzyma twórca.

​Po sfinalizowaniu zakupu 25% z zapłaconej kwoty trafi bezpośrednio do odpowiedniego twórcy na konto Donation Alerts. Można to później wypłacić zgodnie z regulaminem i zasadami usługi. Kupiec może dodatkowo, oprócz dokonania zakupu, wysłać wiadomość do odpowiedniego twórcy. Wiadomość będzie wyświetlona na żywo podczas streama i przechowana w logach „Donation Alerts” na późniejszy użytek. W ten sposób oglądający, oprócz zwykłego wspierania streamerów, mogą korzystać z nowej formy komunikacji,

Więcej o MY.GAMES Content Creator Program

O PROGRAMIE TWÓRCÓW MY.GAMES

Program twórców MY.GAMES to szansa dla twórców materiałów filmowych, streamerów i influencerów w mediach społecznościowych, by mogli zdobywać nagrody i rozwijać swoje kanały dzięki wsparciu MY.GAMES!

O MY.GAMES:

MY.GAMES to ogólnoświatowa platforma usług online, której głównym odbiorcą jest Ameryka Płn i Europa. Biura są w Amsterdamie (NL) i San Jose (USA). W MY.GAMES angażujemy się w organizowanie ogromnych projektów, które motywują pracowników, trafiają do publiczności i interaktywnie bawią graczy każdego dnia. Dzięki ciężkiej pracy i poświęceniu chcemy, żeby jedna wspólna pasja – granie w gry – zjednoczyła wszystkich. Prawa autorskie © 2019 MY.GAMES. Odwiedź MY.GAMES po więcej informacji.